Як дізнатися власника банківської картки за номером

Компанії є важливим фінансовим інструментом, яким зараз користується кожна людина. Вона застосовується при знятті готівкових грошей, оплату послуг або товарів. На її поверхні представлений номер, термін придатності та інші показники, необхідні для проведення транзакції. Але чи можна дізнатися власника за номером картки?

Як зрозуміти ім’я власника

Якщо картка є іменною, то розпізнати особисту інформацію не складе особливих труднощів. Вона пишеться на лицьовій стороні латиницею. Більше ніяких даних тут не видно. Але якщо фінансовий інструмент стандартного типу, а людині терміново потрібно ім’я власника, він може скористатися одним із зазначених способів:

  • Відвідати онлайн банкінг, створити заявку на переказ грошей. Для цього слід ввести цифри, вказані на лицьовій стороні. Перед підтвердженням платежу система надасть прізвище одержувача. Після цього транзакцію слід скасувати.
  • Аналогічним методом дані можна отримати через мобільний банк. На банківський телефон відправляється сума переказу та номер. У відповідь надійде повідомлення, у ньому будуть вказані дані власника. Але, таким способом, можна дізнатися тільки ім’я та по батькові. Замість прізвища написана тільки перша буква.

Найчастіше, така інформація потрібна людині, яка знайшла пластикову картку. Якщо вона хоче дізнатися ПІБ, йому потрібно скористатися запропонованими вище методами, або просто звернутися до філії банку.

Рубрики:
Отзывов (0)