Експрес кредит у ШвидкоГроші без застави та поручителів

Зручно, коли можна швидко зайняти грошей у друзів або родичів, але не всі люди можуть собі це дозволити, та й фінансові відносини між близькими людьми часто призводять до охолодження та непорозуміння. Банки для невеликої споживчої позики – не варіант, до них краще звертатися, коли треба купити товар у розстрочку. А моментальні кредити в ШвидкоГроші – це дієвий фінансовий інструмент, за допомогою якого можна без проблем і особливих зусиль вирішити грошові складності.

Що потрібно, щоб оформити миттєвий кредит

Отримати кредит в ШвидкоГроші дуже просто, для цього потрібен мінімальний пакет документів і дотримання наступних умов:

  • У клієнта повинен бути постійний трудовий дохід, який дасть можливість без проблем погасити кредит.
  • Вік клієнтів – 18-60 років.
  • Отримати гроші через інтернет можна тільки на власну банківську картку, оформлену на ім’я одержувача.
  • При реєстрації в компанії буде потрібно пред’явити діючий паспорт і податковий номер.

На всю процедуру первинного оформлення заявки в офісі – із заповненням анкети і перевіркою інформації – піде 20 хвилин. Повторні заявки обробляють за 10 хвилин.

Мікрофінансові організації відмовилися від вимог, які пред’являє до позичальників традиційний банкінг. Клієнтам не потрібно приводити поручителів, щоб отримати схвалення заявки на кредит, не потрібна застава. Не важливо, який у позичальника офіційний стаж, і чи є офіційне працевлаштування – довідку про доходи менеджери не запитають.

Якість кредитної історії теж значення не має, отримати гроші можуть люди з негативною КІ, і ті, хто ще ніколи не брав кредитів і має нульову КІ. Експрес позики – зручний спосіб створити собі позитивну кредитну історію або поліпшити наявну – так як кожне повернення навіть невеликих мікропозик покращує бали фінансового рейтингу позичальника.

Умови оформлення позики онлайн в ШвидкоГроші

Починаючи з другого кредиту будь-який клієнт компанії ШвидкоГроші може подати заявку на кредит на сайті та отримати гроші буквально за 10 хвилин. Кредитна платформа, яку використовує компанія, дуже зручна, подати заявку з її допомогою не складе труднощів навіть тим людям, які не звикли працювати в інтернеті.

Заявки обробляються автоматично, тому людський фактор не вплине на можливість отримати гроші. Якщо клієнт повернув попередній кредит без труднощів, ймовірність відмови прагне до нуля.

Величезна перевага компанії ШвидкоГроші в тому, що її система перерахування кредитних грошей на картку клієнта працює не тільки в класичні робочі години, як і більшість МФО в Україні. Клієнти ШвидкоГроші мають можливість миттєво вирішити свої фінансові проблеми навіть посеред ночі, так як онлайн сервіс працює цілодобово.

Зручність онлайн позик також в тому, що не є принциповим, де конкретно знаходиться позичальник – вдома, на роботі, у відпустці на морі або в машині на трасі між містами. Щоб відправити заявку на кредит онлайн, вистачить і планшета, і звичайного смартфона з виходом в мережу. А якість мобільного інтернету в Україні дозволяє бути онлайн навіть в лісі чи в горах.

Як правильно взяти і погасити мікрокредит

В компанії ШвидкоГроші навіть нові клієнти можуть отримати до 10000 гривень – це найвищий кредитний ліміт для новачків в Україні. Відсоткова ставка, з якою працює компанія, становить 2% в день, і сплачується тільки за ті дні, коли позичальник користується кредитом. Як тільки кредит погашений, комісія перестає нараховуватися – навіть якщо клієнт повернув гроші раніше того терміну, який написаний у договорі.

Позичальники можуть обрати 4 способи погашення кредиту:

  • У відділенні. Менеджер компанії простежить, щоб кредит був погашений повністю, не залишилося ніяких боргів і видасть довідку про погашення.
  • В інтернеті на сайті компанії. Найпростіший і швидкий спосіб, клієнт витратить на повернення боргу 5 хвилин.
  • Платіжні термінали. Працюють цілодобово, але стягують комісію за переказ.
  • Банківські каси. Чи не найзручніший спосіб, так як банк має право не відразу переводити гроші на рахунок компанії, цим способом не варто користуватися в останній день.
Рубрики:
Отзывов (0)