Поклав гроші не на той рахунок

Всі знають, що при роботі з грошима треба проявляти особливу увагу та обережність. Проте, помилкове відправлення платежів на чужі номери телефонів зовсім не рідкість. Помилка виявляється вже після того, як абонент дізнається у мобільного оператора про те, що приводу не поповнений коштами. Засмучуватися, опускати руки після того, як ви поклали певну суму сторонній людині, не треба, існує вихід з такої ситуації. Після того, як зробив операцію не з тим номером, не зволікай, щоб не залишив рішення проблеми на завтра.

Простий порядок дій

При поверненні власних грошей треба звертатися у сервісні служби, які безпосередньо брали участь у цій операції. Позначимо основні моменти, які повинен знати власник фінансових ресурсів:

  • Сидячи вдома вам, швидше за все, не вдасться вирішити проблему. Після того, як ви довірили пристойну суму сторонньому номеру, доведеться звертатися у офіси відповідних компаній.
  • Якщо поклав гроші за допомогою стандартної банківської операції, повернення нескладно провести по чеку, який залишився на руках. З ним треба з’явитися особисто до найближчого представництва оператора мережі.
  • Багато користувачів вдаються до різних електронних гаманців для поповнення балансу. Якщо ви поклали якісь гроші на один зі сторонніх номерів, вам теж доведеться спілкуватися з менеджером оператора. Спершу роздрукуйте чек, а потім робіть так, як вам підкаже представник.

Так само вчиніть і при оплаті у інший спосіб. У будь-якому випадку – потрібен документ, що підтверджує платіж.

Рубрики:
Отзывов (0)