FinAwards 2018 нагородив Альфа-Банк Україна за кращі картки

26 Квітня 2018

Церемонія нагородження найкращих українських банків та банківських продуктів в рамках FinAwards 2018 відбулася 19 квітня.

Засновниками даної премії, провідними фінансовими сайтами України – Finance.ua та «Мінфін» – у співпраці з експертами галузі були визначені кращі в 14 номінаціях.
Серед продуктів Альфа-Банку Україна у категорії «Краща дебетова картка VIP» переможне місце здобула Картка Platinum Black, а переможцем у номінації «Краща кредитна картка Mass» стала картка «Максимум».

В процесі вибору найкращих був врахований комплекс чинників:

  • процедура оформлення карток,
  • дизайн,
  • вартість їх випуску/обслуговування,
  • технологічні особливості тощо.

Картка Альфа-Банку Україна Platinum Black, яка отримала визнання серед дебетових карток VIP, є привілейованою чиповою карткою. Картка включає традиційний комплекс послуг VIP-класу: персональний менеджер та консьєрж-сервіс. При виконанні ряду умов, користування карткою буде безкоштовним. Безкоштовне користування карткою стає можливим при зберіганні в банку не менше 250 000 гривень, або ж при щомісячних витратах з використанням картки на суму від 10 000 гривень. Також однією з переваг картки є можливість безкоштовного переведення у готівку коштів в будь-якому банкоматі в сумі до 30 000 гривень.

Кредитна картка «Максимум» для масового клієнта отримала свою чергову перемогу. З даної кредиткою забезпечується незмінна ефективність шопінгу, тому що можливості картки дозволяють користуватися не тільки солідним кредитним лімітом в сумі до 200 тис. гривень, безкоштовним переведенням у готівку кредитних коштів в терміналах та пільговим грейс-періодом до 55 днів, але також й розстрочкою без будь-яких комісій на різні товари та послуги.

За даними prostobankir.com.ua

Отзывов (0)