Кредобанк випустив 10 тисяч корпоративних платіжних карток

3 Квітня 2018

За повідомленням прес-служби Кредобанку із посиланням на Дмитра Лучка, директора департаменту карткового бізнесу, станом на березень 2018 року Кредобанком емітовано понад 10 000 платіжних карток для корпоративних клієнтів.

Для клієнтів сегменту МСБ та корпоративних клієнтів Кредобанк надає до оформлення корпоративні платіжні картки Mastercard Business, Business Debit Mastercard, Mastercard Corporate та Mastercard Business Contactless.

Також Кредобанк запустив унікальну пропозицію – корпоративну картку в польській валюті – в злотих, – «Złotówka», що дозволяє отримувати готівку за пільговими фіксованими тарифами у банкоматах на території Польщі.

У грудні 2017-лютому 2018 Кредобанком проводилася акція «Розрахуйся корпоративною карткою від KredoBank». Корпоративні клієнти банку, які оформили платіжні картки до кінця 2017 та здійснили не менше 2 транзакцій у 2018 році на суму, що перевищує 100 гривень, стали учасниками розіграшу цінних призів, таких, як планшет Samsung Galaxy Tab, смартфон Apple iPhone SE, смарт-годинник Garmin та електронні книги PocketBook.

За даними banknews.com.ua

Отзывов (0)