Надійність депозитів Банку Південного підтверджена агентством “Кредит-Рейтинг”

5 Червня 2018

Підтвердження надійності вкладів Банку Південний незалежним агентством “Кредит-Рейтинг” відбулося 29 травня.

Були переглянуті результати рейтингів надійності вкладів (депозитів) банків, в результаті чого у Банку Південний підтвердилася оцінка «4+», яка є показником високої надійності та здатності банку до своєчасних розрахунків за банківськими депозитами. Підтвердження рейтингу засноване на аналізі аналітиками агентства фінансової звітності банку у період 2016-2017 рр., а також на внутрішній інформації, наданої банком.

«Підтвердження рейтингу банківських вкладів на рівні« 4+ »- заслужена оцінка надійності та стійкості нашого банку. Такий рейтинг дозволяє потенційним вкладникам обрати найбільш надійний банк для розміщення коштів або пролонгації діючих вкладів», – такий був наданий коментар результату рейтингу Дмитром Вотченко, директором фінансового департаменту Банку Південний.

Метою розробки агентством «Кредит-Рейтинг» рейтингу надійності банківських вкладів є захист вкладників та підвищення їх інформованості щодо надійності банківських установ. Показники даного рейтингу інформують про банківську здатність своєчасного та повного виконання покладених на себе зобов’язань щодо повернення депозитів клієнтам протягом 12 місяців.

Банком Південний постійно вдосконалюються його депозитні програми, демонструються успішні результати роботи у фінансовому секторі. Крім того, банк з 2015 року виступає одним з банків-агентів з виплати відшкодувань Фонду гарантування вкладів фізосіб та є одним з перших банків, що впровадили й успішно здійснюють виплати при використанні нової автоматизованої системи ФГВФО.

За даними prostobankir.com.ua

Отзывов (0)