Ощадбанк першим в Україні випустив віртуальні prepaid-картки

19 Червня 2018

Ощадбанк став першим банком у країні, який запропонував українцям віртуальну передплачену картку.

Prepaid-картка – це картка для оплати смартфоном. В неї немає:

  • фізичного носія;
  • прив’язки до інших карток та рахунків.

Тобто оплачувати товари та послуги такою карткою можна через сервіси «Ощад Pay» або Google Pay. Потрібно просто прикласти смартфон до терміналу.

Для отримання prepaid-карти не обов’язково обслуговуватися в Ощадбанку та бути його клієнтом, немає необхідності у відвідуванні банківського відділення й надання документів.

Замовити цифрову prepaid-карту для здійснення безпечних та швидких розрахунків можна миттєво, зателефонувавши до контакт-центр Ощадбанку.

Щоб стати користувачем prepaid-карти й активувати її, необхідно лише:

  • зателефонувати до кол-центру банку за номером 0 800 210 800;
  • придумати й двічі ввести пін-код;
  • ввести в поле онлайн-помічника код з SMS;
  • отримати реквізити картки за допомогою чат-бота.

Картка призначається для зручності й безпеки при розрахунках в інтернеті на території України, для використання безконтактної оплати смартфоном в торгових та сервісних мережах, для операційних дій в «Ощад 24/7».

Поповнення цифрової prepaid-картки можливо в POS-терміналах відділень Ощадбанку та P2P-переказами з карток будь-яких українських банків. Важлива перевага даної картки – це неможливість її втрати або крадіжки.

Ощадбанк пропонує користувачам нових карток приємний бонус – можливість виграти подарункові сертифікати номіналом 500 грн. й смарт-годинник Samsung Gear S3 в рамках акції «Зроби смарт-kRock».

За даними oschadbank.ua

Отзывов (0)