Популярний вид позик в Україні – програми швидкого кредитування

29 Травня 2018

На сьогоднішній день термінове отримання позик в Україні набуває стрімкої популярности. Виникнення термінової потреби в грошах незалежно від мети їх призначення, є об’єднуючою у необхідності отримання позикових коштів тут та зараз. Отже, найбільша популярність у громадян серед програм кредитування залишається у банківських позичок на невеликі суми, які доступні до отримання у максимально стислі терміни.

Для бажаючих швидкого отримання готівки позикових коштів або на банківську картку, можна звернутися до банку або ж до мікрофінансової організації.

Банки надають такі переваги при оформленні грошей у борг:

  • Швидкість. При потребі отримання термінової грошової позики (до зарплати, або при запланованій покупці), сервіс гарантує отримання швидких грошей у період до години без простоювання у чергах та без збору непотрібних документів.
  • Простота. У клієнта є можливість звернення до будь-якого банківського відділення або ж самостійного оформлення кредиту на картку за допомогою відповідної форми.
  • Прозорість. Перед отриманням позикових коштів, клієнт ознайомлюється з усією необхідною інформацією (відсотками, умовами швидкого кредиту, способами його погашення, графіками платежів та з іншими відповідями на питання, що цікавлять), крім того є можливість отримання консультації у банківському відділенні.
  • Термін. Оформлення термінового кредиту можливе на термін від пари місяців та на більш тривалий період двох років й більше.
  • Сума. Кожному позичальнику цікава та максимальна сума, яку можливо отримати у найкоротший термін при необхідності. Граничний розмір суми швидкого кредитування, як правило становить 1-50 тис. грн.

Переваги отримання гривневих мікропозик у МФО:

  • Рішення за заявкою приймається за 10 хвилин. Зручність очевидною відсутністю довгого очікування та хвилювання у зв’язку з цим.
  • У оформленні беруть участь лише 2 документи. Швидкі готівкові позики оформлюються з наданням паспорта та ІПН.
  • Не потрібне підтвердження доходів. Дана пропозиція доступна навіть тим клієнтам, які мають свої причини у відсутності довідкового підтвердження своїх доходів, потрібно тільки мати постійний дохід.
  • Грошові кошти за 20 хвилин. З отриманням такої позики зберігається можливість відвідування розпродажу в улюбленому магазині.
  • Будь-яка кредитна історія. Вимоги до позичальників зведені до мінімуму, тому отримання грошей до зарплати можливо й людьми, що мають негативну кредитну історією або й зовсім без неї.
  • Онлайн оформлення. Важлива перевага такого кредитування – можливість оформлення заявки у будь-якому зручному місці при наявності виходу до мережі Інтернет.

При створенні своїх кредитних пропозицій, мікропозикові компанії ознайомилися з основними побажаннями та потребами середньостатистичного позичальника, а також з недоліками банківських кредитних пропозицій. Виходячи з обліку вивчених нюансів й побудована системність кредитування невеликими позиками.

За даними banker.ua

Отзывов (0)