У ТАСкомбанк старт нової партнерської програми “ТАС Агент”

28 Травня 2018

ТАСкомбанк запущена програма ТАС Агент, за якою передбачається можливість в необмеженому додатковому прибутку від продажів продуктів та послуг банку.

Можливість участі у програмі на умовах публічної обіцянки доступна кожному бажаючому.

Учасники програми зможуть отримувати фінансову винагороду, надаючи рекомендації послуг та продуктів ТАС24 Бізнес своїм партнерам по бізнесу, знайомим, друзям та користувачам соцмереж. Кожна успішна заявка – гарантія оплати згідно фіксованої сумі бонусів.

Брати участь у програмі можна не прив’язуючись до робочого місця та розкладу, до того ж немає обмежень у будь-яких продажних нормативах. Це дозволяє вільно спланувати робоче навантаження й графік, а також працювати без відриву від основного виду діяльності.

Робота з продуктами банку дає агенту можливість розвитку своїх здібностей в області менеджменту та продажів, отримання досвіду роботи у сфері фінансів та корисних ділових зв’язків. Програмою передбачаються агентські статуси – від новачка до професіонала. Найактивніші агенти отримають привілеї у вигляді:

  • додаткових грошових заохочень;
  • бонусів та приємних подарунків;
  • можливості подальшого працевлаштування у банку.

Також у агентів є можливість звернення з приводу консультацій чи інформаційної підтримки до фахівця банку у будь-який час.

Залучення клієнтів та подача заявки можлива вже зараз на офіційному сайті агентської програми банку та через додаток Google Play.

За даними prostobank.ua

Отзывов (0)