“Телевізор за кредит кожному” – акція від Банку Кредит Дніпро

3 Травня 2018

Акція «Телевізор за кредит кожному» від Банку Кредит Дніпро, мета якої – популяризація роздрібних програм кредитування, буде діяти в період 3 травня-13 липня 2018 року.

Для клієнтів, які взяли в Банку Кредит Дніпро кредит готівкою в сумі від 30 до 50 тис. грн, надається гарантований сертифікат, що дає право обміну його на сучасний телевізор в одному з магазинів найбільшої торгової мережі «Фокстрот».

Оформити заявку на кредитну програму банку можна як новим, так і діючим клієнтам банку, незалежно від їхнього регіону проживання. Зробити це можна за допомогою Інтернет або Інформаційного центру, чи в будь-якому відділенні банку. При оформленні кредиту довідку про доходи не вимагатимуть, необхідно тільки надати паспорт та ІПН.

На вибір клієнта можна оформити відповідний термін кредитування – 12 місяців, 24 місяці, 36 місяців, 48 або 60 місяців. Чим більше термін договору, тим менше щомісячний платіж.

Однією з переваг кредиту від Банку Кредит Дніпро є можливість отримати попереднє рішення по телефону, а подальше отримання коштів можна оформити в найближчому інформаційно-консультаційному центрі або відділеннях, розташованних у всіх ключових регіонах країни.

Умови кредиту відрізняються чесністю і прозорістю: всі параметри кредитування викладені у паспорті продукту, який клієнту надається перед підписанням кредитного договору.

Однією з кращих на ринку кредитування України є й відсоткова ставка, розмір якої варіюється в залежності від терміну та суми кредиту. Також для клієнтів надаються на вибір різні варіанти для погашення кредитної заборгованості та передбачена дострокова оплата, що не припускає будь-яких штрафних санкцій.

Більш детальну інформацію щодо роздрібних кредитних пропозицій банку можна переглянути за посиланням.

За даними prostobank.ua

Отзывов (0)