Укрсоцбанк та Альфа-Банк Україна уповноважені здійснювати виплати зарплат співробітникам бюджетних установ

14 Травня 2018

Відповідно до результатів конкурсного відбору, який проводився Міністерством фінансів України, Укрсоцбанк та Альфа-Банк Україна увійшли до переліку фінансових установ, уповноважених виплачувати пенсії, грошову допомогу та заробітну плату працівникам бюджетних організацій.

Дане рішення було оголошене 3 травня 2018 року під час засідання конкурсної комісії Мінфіну України.

В результаті ретельного аналізу конкурсної документації визначився перелік з 34 банків. Крім цього, комісія отримала вичерпні аудиторські підсумки про фінансові стани банків, відомості про відсутність фінансових заборгованостей перед Фондом гарантування вкладів фізосіб, інформацію про платіжні системи, емітованих банком-претендентом платіжних карток тощо.

Присвоєння статусу уповноваженого банку є свідченням високого рівня довіри держорганів до фінансової установи та служить однїєю з умов його надійності.

Варто нагадати, що в 2017 році Альфа-Банк Україна отримав визнання найнадійнішого банку країни відповідно до результатів нью-йоркського журналу Global Finance та його щорічного міжнародного рейтингу найнадійніших банків.

За даними prostobankir.com.ua

Отзывов (0)