Що таке ESB Payment to Card RUS

Клієнти Ощадбанку, які користуються банківськими картками, отримують на телефон оповіщення про надходження або зняття коштів. Вони можуть отримати таке позначення – ESB Payment to Card RUS. Найчастіше, воно вказує на те, що користувачеві на рахунок надійшли гроші.

Що значить фраза ESB Payment to Card RUS

Таке повідомлення вказує на те, що на картку надійшли кошти від держави. Але, у будь-якому випадку, користувачеві слід з’ясувати походження цих грошей, щоб у спірній ситуації зняти з себе відповідальність. Для цього можна відвідати філію банку або зателефонувати співробітникам Ощадбанку на гарячу лінію.

У комбінації ЕСБ закладена вся інформація про переведення, через що з її допомогою можна дізнатися відправника, а саме вид – фізична, юридична особа, державний інститут або організація. Дослівно фраза розшифровується так:

  • ESB – Корпоративна Системна Шина, тобто зазначений код для проведення операції.
  • Payment – сам платіж.
  • Card – рахунок дебетової картки.
  • RUS – картка емітована у РФ.

У самому кінці може бути зазначена цифра від 1 до 9. Цифри 7, 5, 2 означають надходження переказу від державного інституту. Це може бути стипендія, компенсація по навчанню, допомога з безробіття.

У цілому, ця фраза вказує на те, що платіж був виконаний за допомогою платіжної системи Сбербанк. Найчастіше, кошти надходять від держави. Це може бути допомога, оплата лікарняного, субсидія, стипендія, компенсація.

Рубрики:
Отзывов (0)