Де можна отримати кредит з 18 років

Фінансові труднощі можуть виникнути не тільки у людей зрілого віку, а й у громадян, які недавно вступили у доросле життя. Якщо молодій людині довелося зіткнутися з даного роду проблемою, то варто знайти банки, що дають кредит з 18 років і які пред’являють мінімум вимог до позичальників.

Особливості надання позик з 18 років

Відразу потрібно сказати, що далеко не всі фінансові структури готові давати гроші під відсоток громадянам молодого віку. Вся справа в тому, що вони не завжди мають стабільну роботу, а значить, що є ймовірність несумлінного виконання фінансових зобов’язань. Щоб убезпечити себе від можливих ризиків, банки надають кредити на термін не більше року та під великий відсоток. Але, при вдалій співпраці відсоток знизиться, а грошовий ліміт виросте вже при наступному зверненні.

Документи для отримання коштів

Щоб отримати кредит молодим співвітчизникам, потрібно заповнити заявку та надати наступний пакет документів:

  • паспорт громадянина країни;
  • довідка про доходи. Це може бути довідка за формою фінансової установи;
  • будь-який інший документ, що засвідчує особу, наприклад, автомобільні права.

Банки охоче дають позики громадянам, готовим надати заставу: автомобіль або нерухому власність. Незважаючи на те, що перелік фінансових організацій, що видають кошти з 18 років, невеликий, варто витратити час та підшукати на сторінці ту, де представлені найбільш вигідні умови.

Рубрики:
Отзывов (0)