Сплатити кредит через Qiwi

Розбираючи питання, як оплатити кредит з використанням платіжної системи Qiwi, потрібно відзначити, що це буде можливим лише при наявності гаманця в ній. Процедура внесення платежу включає в себе наступні етапи:

  • відвідування розділу «Оплатити кредит»;
  • зазначення номера договору або картки; 
  • верифікація операції за допомогою СМС-коду.

Відвідування розділу

Опинившись в ньому, потрібно вибрати необхідну фінансову установу. Саме ту, з якою було укладено договір.

Вказівка ​​номера договору або картки

Погашаючи через Ківі гаманець свої фінансові зобов’язання перед банком, важливо розуміти, що в списку може не виявитися потрібною організації. У такому випадку доведеться вказати її реквізити. Вводити їх уважно, так як одна-єдина помилка може послужити причиною зарахування грошей на інший рахунок. Повернення коштів ніхто не гарантує. Цілком ймовірно, що доведеться оплачувати платіж за кредитом повторно.

Верифікація транзакції

У платіжній системі гаманець захищений СМС аутентификацією. Це означає, що будь-яка операція повинна бути підтверджена кодом, який прийшов на номер мобільного телефону. Плануючи оплачувати платежі за допомогою Qiwi, переконатися, що телефон доступний у повноцінному режимі. Після того, як операція була проведена, на екрані з’явиться квитанція, яку можна тут же роздрукувати або відправити на електронну пошту. Вона є доказом внесення оплати.

Рубрики:
Отзывов (0)