Як і де взяти кредит з поганою кредитною історією

Як і де взяти кредит з поганою кредитною історією

Якщо раніше ви не сплатили штраф за парковку або комунальні послуги, не поспішали повертати борг банку, то вас напевно цікавить питання «Як взяти кредит з поганою кредитною історією?» У цій статті ми розкажемо, як брати участь у програмі кредитування, навіть якщо ви в минулому були завзятим боржником.

Як оформити кредит з поганою кредитною історією

Якщо позичальникові потрібно взяти позику в банку, він може ознайомитися з різними пропозиціями та вибрати найбільш оптимальну. Якщо кредитна історія погана, деякі банківські організації можуть запропонувати позичальникові кредит з високим відсотком. Можна отримати позику з найбільш оптимальними умовами, якщо поліпшити історію.

Клієнти банку можуть поліпшити кредитну історію різними способами. Одним з найпопулярніших є оформлення кредитної картки. Можна оформити карту, погасити заборгованість на ній і поліпшити кредитну історію. Можна оформити короткострокову позику в банку, щоб повернути позикові кошти і поліпшити історію.

Іноді банківські установи пропонують клієнтам з поганою історією кредит з невеликим лімітом. Такий кредит можна взяти на короткий термін і виплатити його протягом пільгового періоду. Якщо у клієнта банку є заборгованості, можна оформити рефінансування кредиту і виплачувати кошти з більш низьким відсотком. Перед оформленням нової позики клієнт банку може подивитися історію в бюро кредитних історій і розраховувати на збільшення ліміту.

Бюро кредитних історій пропонує позичальникам безкоштовне надання інформації про історію. Її можна подивитися, щоб дізнатися чи правильно записана інформація про закриті заборгованості і розглядати пропозиції від банків з різним лімітом.

Багато банків в Україні ведуть «чорний» список клієнтів, які ухилялися від сплати боргів та кредитів. Тим не менш є деякі банки, де дають кредит без довідки про доходи та перевірки кредитної історії. Ми обрали топ-5 банків, в яких ви гарантовано отримаєте кредит.

Назва банкуСума кредитуВідсоткова ставкаСтрок кредитування
Альфа-банквід 1 000 до 50 000 грн.0,01% – 25%від 3 до 36 місяців
Банк Кредит Дніпродо 200 000 грнвід 0,01%від 12 до 36 місяців
IdeaBankдо 200 000 грн0,01% – 51,1%від 6 до 60 місяців
Мегабанкдо 100 000 грнвід 0,01%до 24 місяців
Таскомбанквід 50 000 до 300 000 грнвід 10%від 1 до 48 місяців

Для оформлення кредиту вам потрібно надати наступні документи:

  • Копія паспорту;
  • Копія ІПН;
  • Довідка про доходи.

Доведіть, що ви виправилися

У цілому, якщо ваша кредитна історія зіпсована, потрібно працювати над тим, щоб повернути довіру банків. Існує декілька способів взяти кредит з поганою КІ і назавжди довести банкам, що ви відповідальний платник.

  • Добийтеся рішення через суд. У деяких випадках негативна відмітка у кредитній історії стає результатом помилки банку. Тому, якщо ви впевнені у своїй правоті, варто спростувати запис банку через суд. Як тільки запис в КІ буде анульована, ви зможете без проблем брати кредити в будь-якому банку.
  • Візьміть микропозику або мікрокредит у МФО. Ці організації не перевіряють кредитні історії, покладаючись тільки на дані паспорту та висновки служби безпеки. Якщо ви зможете взяти 2–3 мікропозики та вчасно повернути їх, це стане сигналом для банку, що вам можна довіряти.
  • Спробуйте оформити споживчий кредит та вчасно вносити оплату. Перелік банків, які готові видати гроші навіть клієнтам з поганою кредитною історією, вказаний вище.
  • Візьміть кредит з поручителем. Якщо банк сумнівається, видавати вам кредит чи ні, залучайте поручителя для оформлення договору. Так організації з більшою вірогідністю дадуть вам кредит.
  • Оформіть кредит онлайн. Багато банків реалізують програми онлайн-кредитування. Для оформлення договору достатньо заповнити заявку на сайті організації та дочекатися відповіді. Як правило, банки не перевіряють кредитну історію онлайн-користувачів.

Висновки

Якщо вас досі хвилює питання: «Як оформити кредит без довідки про доходи», запам’ятайте декілька простих кроків:

  1. Знайдіть банки, які від самого початку готові надати кредит без підтвердження доходу та кредитної історії.
  2. Заповніть заявку. Враховуйте, якщо ви допустите помилку в анкеті, то банк відхилить ваше прохання через недостовірні дані.
  3. Отримати кредит ви можете готівкою в банку або ж переказом на карту або рахунок.
  4. Заповнюючи заявку на отримання кредиту, ви зобов’язуєтеся вчасно оплатити його. У разі невиконання банк почне процедуру стягнення.
Рубрики:
Теги:
Отзывов (0)