Огляд кредитів з низькою відсотковою ставкою

Кожний позичальник хоче оформити кредит з низькою відсотковою ставкою. Ще б, адже переплачувати на відсотках третину, а то й половину від усієї суми кредиту не хочеться нікому. Щоб допомогти вам зробити правильний вибір, ми проаналізували програми банків та обрали для вас топ-5 організацій, у яких найвигідніші ставки за кредитами.

Альфа-банк

Альфа-банк реалізує декілька програм кредитування з різним розміром ставок. Найвигіднішою пропозицією для позичальників можна назвати пакет «Кредит готівкою», який дозволяє взяти від 1 000 до 200 000 гривень. При цьому відсоткова ставка складе від 0,01% до 12,99%.

У чому ж основні переваги пакету:

  • Строк кредитування від 1 до 3 років;
  • Вік позичальника має бути в межах від 21 до 65 років;
  • Термін розгляду заявки — 1 день.

Щоб оформити заявку, вам доведеться надати в банк копії паспорту, водійського, пенсійного посвідчення, воєнного білету та закордонного паспорту. Заповнити заявку на отримання кредиту можна в будь-якому відділенні банку. Варто відзначити, що банк пропонує ануїтетну систему оплати кредиту, тобто виплати знижуються з кожним місяцем по мірі погашення суми боргу.

ПУМБ

Кредитна програма «Кредитний перехід» розрахована на тих, хто не звик переплачувати на відсотках. Банк пропонує кредитування від 1 000 до 200 000 гривень на строк від двох до чотирьох років. При цьому вам не потрібно оформлювати кредитну картку, шукати поручителів або оформлювати заставу.

Для отримання кредиту достатньо заповнити заявку у найближчому відділенні банку та прикласти копію паспорту та ІПН. Також банк може попросити підтвердження доходів, щоб впевнитися у вашій платоспроможності. Для цього необхідно надати довідку про доходи за останні шість місяців з останнього місця роботи.

Врахуйте, що банк точно відмовить в отриманні кредиту, якщо вік позичальника менше 25 або більше 70 років.

Ощадбанк

Державний банк України також пропонує кредит з низькою відсотковою ставкою «Ощадний дім». Сума кредиту в межах програми складає від 1000 до 50 000 грн, а ставка варіюється від 12 до 17,99%. Повернути борг банку можна протягом трьох років.

Щоби впевнитися в надійності позичальника, банк зажадає копії паспорту, ІПН, довідки про доходи за шість місяців з останнього місця роботи, а також рахунок-фактуру на товар, що купується. Ви можете оформити кредит на купівлю меблів, побутової техніки, предметів побуту. Оскільки гроші видаються для оплати конкретної продукції, ви не зможете витратити їх на інші потреби.

Повернення грошей проходить за ануїтетною системою. Оплатити кредит можна у найближчому відділенні банку, через банкомат або термінал, а також онлайн або безготівковим переказом.

Кристалбанк

Кредитна програма банку «Від мрій — до дій» розрахована на покриття дрібних покупок для дому та відпочинку. Сума кредиту починається від 1000 грн., а відсоткова ставка варіюється від 5 до 24% річних. Строк кредитування складає від 12 до 240 місяців.

Банк не вимагає надання пакету документів. Для отримання кредиту достатньо заповнити заявку, вказавши особисті дані, а також додати копію паспорту. Оформити звернення до банку можна у найближчому відділенні або онлайн.

Оксибанк

Оксибанк пропонує клієнтам декілька програм кредитування. Найвигіднішою вважається «Готівочка». Сума кредитування складає від 2 000 до 30 000 гривень, а відсоткова ставка варіюється від 1 до 9,99% річних.

Скористатися програмою кредитування можуть якк жителі України, так і іноземці. Гроші видаються готівкою або переказом на картку після заповнення заявки та надання копії паспорту. Вам не потрібно додатково оформлювати кредитну картку, залучати поручителя або залишати під заставу майно.

Система повернення — ануїтетна система платежів, тобто оплата з поступовим зменшенням суми. Це дозволяє клієнтам легше справитися з борговим навантаженням та вчасно повернути гроші банку.

Висновки

Ми розглянули найвигідніші ставки за кредитами в банках України. Якщо ви вирішили взяти кредит в банку, то впевніться, що:

  1. Ваш вік старше 21 року;
  2. У вас є постійний заробіток, який ви можете підтвердити відповідною довідкою;
  3. У вас є паспорт та ІПН.

Щоб отримати кредит, необхідно подати заявку. Як правило, вона розглядається протягом 1 дня, і після схвалення гроші надійдуть на рахунок або ви зможете отримати їх готівкою.

Рубрики:
Теги:
Отзывов (0)