Кредит під заставу автомобіля

Споживчий кредит під заставу автомобіля можна оформити в банку, який пропонує таку послугу. На сайті Credit Znatok можна вибрати пропозицію від банківської установи з різними умовами. Редактори сайту можуть допомогти вибрати найбільш оптимальну програму.

Кредит під заставу автомобіля клієнти можуть оформити, якщо їм потрібно взяти позикові кошти з великим лімітом. Застава знижує ризики банка на те, що клієнт не поверне кошти. Кредит під заставу може бути таких видів:

  1. Під заставу автомобіля. Транспортний засіб потрібно буде залишати на стоянці, яка охороняється, до повернення кредиту. Відсоткова ставка в такому вигляді кредитування може бути дорівняна від 30% до 40%. Однією з переваг такого кредитування можна назвати збереження транспорту.
  2. Під заставу автомобіля з правом керування. Можна використовувати транспорт. При цьому продавати його не можна буде до повної виплати кредиту. Процентна ставка може становити від 60% до 80%. У разі непередбачених обставин (поломка або викрадення машини) клієнт банку повинен самостійно сплатити ремонт або купити нову машину.

Якщо клієнт банку хоче взяти позику під заставу машини, вона повинна відповідати таким умовам:

  1. Машина повинна бути в справному стані.
  2. На транспорт не повинен бути накладений арешт.
  3. Наявність документів, що підтверджують, що транспорт розмитнений.
  4. Транспортний засіб має перебувати у власності позичальника.

Як оформити кредит під заставу автомобіля

Кредит під заставу можна оформити поетапно:

  1. Вибрати банк для оформлення кредиту. Всі банки пропонують різні умови. Перед вибором програми потрібно проаналізувати власний фінансовий стан та вибрати програму з оптимальними умовами.
  2. Підготовка транспорту. Автомобіль потрібно відремонтувати перед оформленням документів.
  3. Подати заявку в банк і надати документи. Банки можуть самостійно встановлювати перелік документів, який позичальники повинні надати для отримання позики.
  4. Підготувати документи з оцінкою автомобіля. Фахівці можуть оцінити транспорт і видати документи, що підтверджують аналіз.
  5. Оформити позику. Після отримання грошових коштів, позичальник може використовувати їх, згідно з умовами.

Для отримання позики потрібні такі документи:

  1. Паспорт.
  2. Посвідчення водія.
  3. Довідка про доходи.

В якому банку можна оформити позику

Позику можна оформити в банку, який пропонує таку послугу. Кредитні організації пропонують програми з різними умовами. Можна оформити позику з різним лімітом, з комісією або без комісії. Також в умовах відрізняється процентна ставка. Кредит під заставу б/у автомобіля може мати такі ж умови як і займ з новим автомобілем. Клієнт банку може ознайомитися з різними програмами і оформити позику.

Деякі банківські організації пропонують подати заяву на отримання позики онлайн. При оформленні кредиту, клієнт банку може приїхати в будь-яке відділення банку і підписати документи. Кредит під заставу автомобіля в банку Києва можна отримати у відділенні банку.

Оксі Банк має в списку своїх пропозицій кредит «Споживчий кредит під заставу авто» з лімітом від 1 000 до 100 000 гривень. Процентна ставка становить від 23%. Позика передбачає умову, за якої клієнти не можуть використовувати автомобіль в комерційних цілях. Також необхідно застрахувати автомобіль. При оформленні кредиту потрібно сплатити комісію в розмірі 1% від позики.

Клієнти банку можуть оформити позику під заставу автомобіля з різними умовами. Деякі програми припускають умову, при якій транспорт потрібно залишати на стоянці, деякі припускають використання автомобіля і підтримання його справності. Позичальники можуть ознайомитися з умовами позик і вибрати найбільш оптимальну. На сайті Credit Znatok є різні програми від банків. Редактори сайту можуть відповісти на будь-яке питання, пов’язане з умовами позик.

Рубрики:
Отзывов (0)