Для власників карток MasterСard від ОТП Банк тепер доступний сервіс Google Pay

5 Квітня 2018

В рамках послідовної реалізації місії забезпечення ОТП Банком максимально доступного, простого і комфортного банківського обслуговування, для клієнтів банку, які є власниками карт Mastercard, запущений сервіс Google Pay. Тепер всім клієнтам-власникам карт Mastercard, власникам смартфонів на ОС Android з вбудованим модулем NFC доступна безконтактна оплата покупок та послуг.

«Наша мета та слоган – OTP Bank easy to deal with (банк, з яким все просто!). А впроваджений нами Google Pay – це ще один крок у втіленні цієї мети. З нами все просто. Від клієнта не потрібно якихось надзусиль, ми – банк, який сам постійно дбає про задоволення його потреб і навіть перевищення очікувань», – прокоментував впровадження нового функціоналу член правління банку Володимир Мудрий.

Як скористатися сервісом безконтактної оплати?

Глобальний платіжний сервіс Google Pay дозволяє здійснювати покупки з використанням мобільних пристроїв із застосуванням технології NFC. До таких пристроїв відносяться планшети, смартфони на платформі Android, а також розумний годинник. Оплата здійснюється за допомогою відповідної програми та технології NFC.

Для використання платіжного сервісу Google Pay потрібно зробити прості дії:

  • встановити на смартфон додаток Google Pay;
  • керуючись підказками програми додати будь-яку картку платіжної системи Mastercard від ОТП Банку;

Щоб здійснити оплату, потрібно на смартфоні включити технологію NFC та до POS-терміналу, що підтримує безконтактну оплату, піднести телефон. Для використання сервісу Google Pay потрібен смартфон на ОС Android не нижче 4.4 версії з вбудованним модулем NFC та без root-доступу.

Після встановлення нескладних налаштувань клієнт зможе здійснювати оплату за покупки безконтактно за допомогою смартфона. Операція оплати проводиться без введення ПІН-коду: потрібно тільки активувати телефон для використання сервісу.

Інноваційна безпека з Google Pay від ОТП Банку

Клієнти ОТП Банку можуть працювати з Google Pay при використанні глобальної платформи токенізаціі Mastercard (MDES), яка дозволяє перетворити підключений пристрій (смартфон з NFC-чіпом) із застосуванням спеціального токена – шифрованого ключа в безпечний платіжний інструмент.

«Платіжні інновації забезпечують новий досвід оплат, додаючи комфорт та безпеку в повсякденне життя. За смартфоном, улюбленим гаджетом українців, все більше закріплюється роль сучасного гаманця для безконтактних платежів – завдяки NFC функціоналу. Ми раді, що сьогодні клієнти ОТП Банку отримали доступ до найсучасніших цифрових платіжних рішень, це ще один впевнений крок у майбутнє без готівки», – прокоментувала генеральний директор Mastercard в Україні Віра Платонова.

Нагадаємо, що компанія Google анонсувала запуск платіжного сервісу Google Pay (G-Pay) в лютому 2018 року, який об’єднав Google Wallet та Android Pay. Також планується інтегрувати в сервіс ще й браузер Chrome з помічником Assistant.

За даними nabu.ua

Отзывов (0)