Кредити від Ощадбанку визнані найкращими

12 Квітня 2018

За повідомленням прес-служби Ощадбанку України два кредитні продукти банку стали кращими у рейтингу Prostobank Awards, що проводиться компанією «Простобанк Консалтинг».

За підсумками результатів першого кварталу 2018 року у номінації «Споживчі кредити під заставу» переможне лідерство отримав продукт банку «Кредит для фізичних осіб під заставу нерухомості». Разом з Ощадбанком першість в даній номінації розділили МТБ БАНК та Полтава-банк.

Також у першому кварталі 2018 у номінації «Бланкові овердрафти для бізнесу» перше місце здобув продукт Ощадбанку «Бланковий» овердрафт.

У номінації «Іпотека на придбання житла на вторинному ринку» іпотечна програма Ощадбанку «На покупку нерухомості на вторинному ринку» посіла третє місце серед досліджуваних за перший квартал 2018 року продуктів. Цей результат Ощадбанк розділив з кредитним продуктом даної номінації Укргазбанку.

Експерти компанії «Простобанк Консалтинг» більше 12 років проводять дослідження банківського ринку. Для визначення переможців серед кращих банківських продуктів для населення за підсумками 1 кварталу 2018 року компанією було проаналізовано умови продуктів у 20 найбільших українських банках.

За даними oschadbank.ua

Отзывов (0)