Карта з кешбеком

Замовити карту з кешбеком в Україні можна в будь-якому банку, який пропонує таку послугу. Карти мають різні умови в залежності від банку. На сайті Credit Znatok є різні пропозиції від кредитних організацій. Редактори сайту можуть допомогти вибрати картку.

Кешбек – корисна функція на карті, якою можна скористатися при оплаті покупок. Така функція є не на будь-якій картці. При виборі банківського продукту потрібно звертати увагу на його умови і наявність кешбека.

Особливості кешбека

За допомогою кешбека можна повернути частину грошей на картку. Проводячи платежі через карту, банк повертає встановлений відсоток. Кешбек має кілька особливостей:

  1. Кешбек може бути на дебетовій і кредитній карті. Клієнти банку можуть використовувати кешбек на дебетовій або кредитній карті. Деякі банківські продукти передбачають використання такої функції тільки при оплаті кредитними коштами. На деяких картах можна використовувати кешбек не в залежності від того, які кошти витрачає користувач.
  2. Кошти можуть бути повернені на карту у вигляді грошей або бонусів. На деяких банківських продуктах кешбек нараховується у вигляді грошей, які потім можна використовувати на свій розсуд. На деяких картках повернення нараховується бонусами і балами, які можна витратити в магазинах. Найчастіше банки, які нараховують гроші, виплачують невеликий відсоток. Бонуси можна витратити в певних магазинах, але відсоток повернення може бути більше. Кращі кредитні картки з кешбеком в Україні пропонують різні банки. Альфа-Банк має в списку своїх пропозицій карту World Максимум. Кешбек нараховується на карту у вигляді грошей. Відсоткова ставка становить 40%. Пільговий період становить 30 днів. Банківський продукт має програму Cash’U CLUB. Кешбек можна використовувати на всі категорії. Деякі категорії мають відсоток 20%. Кешбек має ліміт 5000 гривень.
  3. Банки мають ліміт на повернення грошових коштів. Банки мають ліміт на повернення коштів з різними умовами. Іноді банки мають ліміт на суму кешбека, яка нараховується у вигляді грошей. Іноді встановлюють ліміт на зняття коштів. Наприклад, клієнт може оформити картку, на яку можна нараховувати бонуси величиною до 500 гривень на місяць. При цьому клієнт може витратити всі свої бонуси в цьому ж місяці. Або він може оформити картку з умовою використання кешбека до 1000 гривень на місяць. При цьому він може отримати бонуси на картку в необмеженій кількості.
  4. Повернення грошей може нараховуватися за будь-які витрати або за оплату в певних магазинах. Банківські установи пропонують різні умови нарахування кешбека. Іноді умови припускають повернення коштів за будь-які витрати. Найчастіше на таких банківських продуктах відсоток буде невисоким від 1% до 2%. Деякі банки випускають карти з умовами високої ставки кешбека на певні категорії. Відсоток може становити 20%. Також деякі картки мають умови кешбека, за якими клієнт може отримувати повернення коштів одночасно з різних відсотком.
  5. Кешбек може залежати від POS-терміналу. Іноді клієнт може не отримати кешбек на карту, не дивлячись на те, що за умовами кошти повинні прийти. Така ситуація може статися через невірно налаштованого MCC-коду. Такий код встановлюють на POS-терміналі.
  6. Кошти можна отримати на карту за покупки онлайн. Кешбек на ресторани в Україні є найпоширенішою категорією використання такої функції. Також до поширених категорій відносяться аптеки і кафе. Але повернення грошових коштів можна провести і за покупки онлайн.
  7. Можна отримати подвійний кешбек за покупку онлайн. Оплачуючи покупку онлайн можна отримати подвійний кешбек. Перший від банку і другий від кешбек-сервісів. Для того, щоб отримати повернення від кешбек-сервісу, потрібно зареєструватися на ньому і перейти в магазин. Залежно від категорії відсоток може бути від 1% до 10%.
  8. Банки мають різні умови для повернення коштів. Банки мають різні умови нарахування та зняття коштів. Іноді можна зняти кошти на початку або в кінці місяця. Іноді можна зняти відразу після нарахування певної суми кешбека.

На які банківські операції не нараховується кешбек

Є банківські операції, на які кешбек не нараховується. Навіть якщо банк вказує, що повернення коштів проводиться за будь-якої оплати. До таких банківських операцій належать:

  • зняття грошових коштів в банкоматі;
  • оплата комісії банку;
  • переказ коштів з картки на картку;
  • переказ коштів на електронні гаманці;
  • оплата казино.

В якому банку оформити карту з кешбеком

Картку з кешбеком можна оформити в банку, клієнтом якого користувач вже є або звернутися в інший банк. Вибираючи банківський продукт, потрібно звертати увагу на умови його використання. Всі банки пропонують різні карти, на яких є різні умови повернення коштів. Наприклад, Приватбанк пропонує карту «Універсальна» Visa Gold, на якій є функція кешбек. Повернення коштів можна отримати і витратити тільки за програмою «Бонус Плюс».

Таскомбанк пропонує клієнтам кредитну карту Pudra з процентною ставкою 43%. На картці пільговий період становить 55 днів, протягом яких клієнт може повернути позикові кошти і не платити відсоток за їх використання. Кешбек можна використовувати на будь-які категорії і при покупці одягу або косметики в салоні краси буде високий відсоток. Повернення коштів проводять у вигляді грошей. Таскомбанк встановив ліміт кешбека величиною 777 гривень.

Кешбек в Райффайзен Банк Аваль можуть використовувати клієнти банку в АЗС ОККО і супермаркетах «Фуршет». Карти з кешбеком Райффайзен Банк Аваль мають процентну ставку 40%. Карта Fishback має ліміт на повернення коштів 1000 гривень. Кешбек можна витратити на будь-яку категорію.

Карти з кешбеком можна оформити в будь-якому банку. Всі вони мають різні умови використання. Банки пропонують клієнтам різний відсоток. Деякі категорії передбачають високий відсоток кешбека. Також банки мають різні умови нарахування коштів. Вибираючи картку, клієнти можуть звертати увагу на наявність кешбека і повертати частину коштів на карту при оплаті покупок. Редактори сайту Credit Znatok можуть допомогти вибрати карту з кешбеком.

Рубрики:
Отзывов (0)