Коли краще віддавати борги

Багато хто не раз брали гроші у борг, знають, як важко їх повернути. Не виходить відразу розлучитися зі своїми фінансами. Хочеться скористатися коштами, використати їх у справі, але виходить все інакше. Не варто відразу ж бігти та повертати купюри. Для цього існують певні прикмети, які необхідно обов’язково дотримуватися. Коли краще віддавати гроші?

Повертати необхідну суму рекомендується вдень, ввечері, як вважали наші предки, забирає фінансове забезпечення, удачу, а приносить розчарування на роботі та грошове неблагополуччя. Також варто задуматися про несприятливі дні. Рекомендується для розрахунку використовувати середу, четвер і суботу. Саме ці дні вважаються продуктивними. При порушенні покладених правил борги будуть зберігатися цілий рік. Добре віддавати гроші у 12, 21 день місячного календаря, так як після обов’язково настане фінансове поповнення. Необхідно:

  • розраховуватися на місяць, який убуває, бо людина йде від боргу, у нього він поступово зникає;
  • завжди перебувати у гармонії зі своїми думками, потрібно спробувати подякувати того, хто допоміг.

Гарна порада обов’язково принесе користь. Потрібно вміти правильно віддавати гроші у борг. Найкраще дотримуватися термінів, тому що може наступити боргова яма. Обов’язково потрібно віддавати борг великими купюрами, скручуючи їх удвічі. Це допоможе зберегти позитивну енергетику та принесе удачу в фінансовому плані.

Рубрики:

Содержание:

    Отзывов (0)