Кредитування для пенсіонерів до 85 років

На віртуальному майданчику «CreditZnatok» зібрано велику кількість перевірених мікрофінансових організацій, які видають кредити пенсіонерам. Вони пропонують вигідні умови, мінімальну процентну ставку, а оформлення виконується онлайн.

Кредит для пенсіонерів до 85 років

Тепер потенційному позичальникові не доведеться їхати до філії організації, наприклад, до Совкомбанку. Вся процедура виконується онлайн і займає мінімальну кількість часу. Вибираючи фінансову компанію, клієнту потрібно звернути увагу на процентну ставку. Щоб оформити мікропозику на рік або більше, клієнту потрібно виконати ряд дій:

  • Вибрати певний банк, який надає кредити непрацюючим.
  • Перейти на сайт обраної фінансової структури.
  • Вказати свої особисті дані, а саме ПІБ, дату, рік народження, адреса, реквізити картки та іншу інформацію.

Після оформлення заявки, співробітники банку зателефонують потенційному позичальникові та сповістять про своє рішення. Найчастіше, відповідь – позитивна. Після схвалення, користувачеві потрібно приїхати до офісу, щоб підписати договір і забрати гроші.

Пенсіонери можуть оформити позику на будь-який термін – на місяць або рік. Гроші видаються готівкою або перераховуються на зазначений номер банківської картки. Варто відзначити, що відвідувач може відправити заявку не до однієї компанії, а до кількох. Звернувшись до 3х банків, потенційний позичальник істотно підвищує свій шанс на отримання позики.

Рубрики:
Отзывов (0)