Як знизити ставку за іпотекою у СберБанку

СберБанк є єдиною державною структурою в Росії. Це надійний кредитор у всьому банківському секторі, який займає перше місце в іпотечному кредитуванні. Але не всі позичальники знають про те, що банк може знижувати ставку за іпотекою. Варто відзначити, що це не обов’язок фінансової установи, а її право.

Як знизити ставку за іпотекою в СберБанку

Клієнт фінансової структури має право подати заяву з проханням про зниження відсотків. Але остаточне рішення завжди приймає банк. Зменшення можливо при таких умовах:

  • Позичальник став учасником державної програми, яка передбачає пільги.
  • На ринку істотно зменшилися ставки.
  • Можливо рефінансування, пов’язане з поганим фінансовим станом клієнта або іншими обставинами, які не були передбачені договором.

Існує кілька способів по зменшенню відсотків у СберБанку – за заявою, реструктуризацією, шляхом перегляду умов договору за рішенням суду.

До якого відсотка можуть знизити

Щоб знизити виплати за іпотекою, користувач повинен відповідати певним вимогам. Він повинен своєчасно вносити платежі без затримок. Сам кредит не повинен бути виданий понад рік тому, а залишок боргу не менше 500 000.

Клієнт може розраховувати на зменшення до 10,9%, 11,9%, 12,9%. Подати заявку можна через відділення самого банку або спеціальний віртуальний майданчик.

Рубрики:
Отзывов (0)