Як беруть кредит без довідки про доходи

Останнім часом кредит без довідки про доходи дуже затребуваний серед населення. Його популярність пояснюється багатьма причинами. Часто позичальники не бажають звертатися до начальства за цією довідкою, тому що не хочуть афішувати своїх намірів брати гроші у борг. Крім того, документ про розмір заробітної плати не завжди може надати клієнт, який працює без офіційного працевлаштування або є безробітним. Такі складнощі також виникають у пенсіонерів та учнів.

Довідка про доходи більше не потрібна

Більшість фінустанов, проаналізувавши сучасну ситуацію, вирішили значно спростити процес кредитування. Тепер позичальникові не потрібно підтверджувати розмір свого доходу. Такий спосіб отримання фінансової допомоги пропонують і банки, і мікрофінансові організації.

Отримати такий кредит легко:

  1. Необхідно знайти фінустанови, які пропонують подібну можливість. Creditznatok в одній з рубрик зібрав десятки таких банків/МФО.
  2. Серед великого вибору позик підібрати найбільш вигідний, відштовхуючись від суми коштів, періоду користування та процентної ставки.
  3. Перейти до оформлення кредиту в один клік.

Віддаленим кредитуванням вже скористалися тисячі клієнтів, яким навіть не потрібно було виходити з дому. Також отримати гроші можна особисто в одному із закладів, попередньо знайти найближчий офіс і відвідати його. Однак в останньому випадку клієнтові потрібно буде підлаштовуватися під графік роботи банківського відділення.

Рубрики:
Отзывов (0)