В оновленому Альфа-Мобайлі Україна можна погашати кредити з карток інших банків

13 Квітня 2018

Український Альфа-Банк виступив з черговим оновленням свого мобільного додатку.

Тепер користувачам додатку Альфа-Мобайл Україна доступна безкоштовна можливість погашення кредитів з різних карток будь-яких українських банків. Отже, через Альфа-Мобайл тепер стало можливим вносити кошти як за кредит, так і здійснювати операції по кредитній картці.

Щоб погасити кредитні кошти потрібне просте заповнення інтуїтивно зрозумілих полів, із зазначенням даних картки для списання коштів та суми, а також потрібно буде введення одноразового паролю. Після здійснення переказу клієнт отримає його підтвердження у формі квитанції про оплату. Операція погашення через Альфа-Мобайл Україна є безкоштовною, тому не передбачає додаткової комісійної винагороди.

Останнє оновлення додатку також передбачає доступність чату до авторизації, тобто без необхідності введення логіна та пароля. Це передбачає, що можливість користування чатом тепер доступна як клієнтам, так і не клієнтам банку.

Крім цього, меню головної сторінки зазнало змін: для більшої простоти сприйняття клієнтом розділи з картками та рахунками були об’єднані. До того ж робота головної сторінки в новій версії відчутно прискорилася.

В користування клієнтів надана легка veb-версія сервісу для погашення кредитних коштів – «Альфа-Погашення». Сайт має адаптивний дизайн, використовує мінімум трафіку та доступний на різних смартфонах, планшетах або ноутбуках.

За даними prostobankir.com.ua

Отзывов (0)