У ПУМБ вийшла перша в країні металокерамічна картка

7 Червня 2018

Перша в Україні лімітована серія VIP-карток випущена у банку ПУМБ.

VIP-картка є ексклюзивною чорною карткою від платіжної системи Mastercard з унікальним дизайном, та виготовлена ​​з металокераміки.

На сьогодні в Україні карткою такого класу займаються топові позиції як по довговічності, так і за вартістю її виробництва.

В основі випуску картки – преміальний продукт World Elite Mastercard®, технологічно оснащений можливістю безконтактної оплати.

Як випливає з коментаря Дмитра Поліщука, директора департаменту ПУМБ з продуктів роздрібного бізнесу: «Цю картку неможливо замовити у відділенні – вона видається тільки для VIP-клієнтів, які обслуговуються у банку багато років. Це наш спосіб сказати клієнтам спасибі за те, що на протязі вже довгого часу вони обрали наш банк своїм партнером для бізнесу та фінансовим консультантом для життя».

Головна відмінність металокерамічних карток від аналогічних пластикових полягає у підвищеній міцності та довговічності. Виготовлення таких карток проводиться тільки за індивідуальними замовленнями, тому ніде в світі не існує їх масового виробництва.

Випуск картки передбачає її прив’язку до діючого клієнтського рахунку зі збереженням умов та тарифів згідно з договором за рахунком. 120 VIP-карток вже отримані учасниками клубу Persona.

Клієнтам ПУМБ, які отримали іменну металокерамічну картку, надається можливість використання наступних переваг від Mastercard:

  • доступ до бізнес-залів аеропортів Києва, Бухареста, Будапешта, Праги, Відня, Москви, Батумі, Тбілісі;
  • знижки на послуги готелів;
  • знижки у фітнес-клуби та ресторани;
  • багато інших переваг.

За даними prostobank.ua

Отзывов (0)